četrtek, 12. november 2009

Izredni sestanek, srečanje in debata

Kar se je zgodilo danes (12.11. 2009) na FDV ob srečanju na temo NATA je nedopustno!
Popisovanje študentov s strani policije NA ozemlju fakultete, kjer se to NE sme zgoditi, debate o NATU, o kvazi razoroževanju Sveta NA fakulteti, napad domoljubnih obramboslovcev in neodzivnost, še več, preziranje, toleriranje in dejansko povzročanje sile nad avtonomnimi študenti tudi s strani FDV osebja!

Vabljene in vabljeni na:

Izredni sestanek, srečanje in debato o tem, kaj mora Univerza biti, kaj nikoli ne sme biti ter kaj lahko ob tem naredimo študentje/ke, v ponedeljek 16.11. ob 19ih v Infoshop na Metelkovo.

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Policija je popisala obe strani, vendar boste to raje zamolčali. Policija ima pravico popisati in pridržati kogarkoli na ozemlju fakultete/univerze, nima pa pravice do nepovabljenega vstopa v prostore. Glede na to, da jih je zaradi vašega nedopustnega ravnanja poklicala prav FDV, bi imeli pravico tudi slednje.

Da smo obramboslovci domoljubi, ni noben greh. Da nas pa enačite s t. i. "domoljubnimi organizacijami" za katerimi vi vidite neofašizem in podobne kozlarije pa je nedopustno. "Napad" je bil samo odgovor na vaše kršenje fakultetnih pravil - ker fakulteta ni vzela stvari v svoje roke, tako kot bi morala. Zato je nekdo posredoval in vas skušal opozoriti - s tem da bi vam vzel transparent. Če se to smatra kot napad...